söndag 13 december 2009

Söndag...

En bra söndag än så länge! Olivia sov ända till tjugo i sex och sen gick Johan upp och jag fick sova till åtta. Vid halv elva väckte jag Johan från hans sovskift och gick och tränade. Nadia blev jätteledsen när jag gick, hon är ju som sagt en liten mammagris för tillfället. Uppflugen på spinningscykeln planerade jag hur jag skulle bära mig åt för att tvångsduscha Nadia när jag kom hem. Kunde också konstatera att jag måste träna lite oftare, jooobbigt var det. Men skönt.

Sen handlade jag och kom hem och tog med mig lilla Nadia in i duschen. Högljudda protester till en början, men hon fogade sig snabbt och vi duschade sittandes på golvet, med henne i mitt knä. Jag fick tvätta hennes hår och allt och det gick verkligen långt över förväntan. Sen ville hon förstås inte kliva ur duschen, men kom upp efter ett tag och sa att hon ville sova. Så nu sover båda barnen, Johan och jag har ätit lunch och när kidsen vaknar ska vi klä oss och gå på lussefika hos Erik och Malin.

.

1 kommentar:

Elin sa...

Du ser va bra det går bara man bestämmer sej! Tror dom små liven känner på sej när det inte är lönt att bråka. Iaf ibland... Skönt att hon luktar gott igen;-)