tisdag 13 oktober 2009

Vinterkänslor






Nu är det vinter. Inte för att det tydligen snöat, jag sov liten lur med Olivia och kom upp efter att det töat bort och endast kommentarerna på Facebook visar på snö. Så inte för snön, men för att nu är det overall på. Min snälla fina söta syster kom med två Polarn o Pyret-overaller som Dylan vuxit ur och därmed klarade jag mig från att ta fram den fula lilarosa Reima-overall jag köpt på Blocket och haft ångest över. Bara lite fånig, jag vet! Hursomhelst har Nadia overall sen igår och det känns faktiskt himla skönt att slippa oroa sig för att hon ska frysa. Olivia får ha fleeceoverall ett tag till men åkpåsen åkte fram igår. Så igår var första vinterdagen för mina barn, kan man säga. Såhär såg det ut när vi gick hem från dagis idag!


Ståbrädan är en riktig höjdare, Nadia tycker att det är jättekul att åka på den och har inga problem att hålla sig kvar. Tji fick den sura tanten på Babyproffsen som tittade på mig som om jag var galen och hävdade att det var ELAKT att ställa en 1,5-åring på ståbräda. Om jag bara slapp hålla på att ta av och på den hela tiden eftersom vagnen inte går in i hissen med den på, så vore allt perfekt.


Jag fick komma och hämta Nadia tidigt idag, de ringde och sa att hon var kladdig i ögat. Suck suck, det är väl bara att inse att det kommer att bli varannan vecka eller så fram till våren. När vi kom hem var hon hängig och trött och bröt ihop när hon inte fick på sig ett par urvuxna skor som jag tagit fram för att låna ut. Sen bröt hon ihop igen när vi lyssnade på musik och Hajarna tog slut. En koll på tempen visade 38 grader och det märktes att hon inte var helt hundra. Så det blir till att ställa in morgondagens planer igen och hänga med småtjejerna hemma.


.

3 kommentarer:

Elin sa...

Stackars er, hoppas Nadia kryar på sej snart! Hörs imorgon, kram kram

Anonym sa...

Oj då, fick du ångest över overallen jag hejjade på dig att köpa ... Inte bra!

Varför var det inte bra att ha en 1½ åring på ståbräda???

Julia sa...

Åh det där med ståbrädan var nästan ett inlägg i sig.. Fick värsta utskällningen för att BARN HAR RÄTT TILL SIN EGEN VAGN TILLS DE ÄR MINST FYRA ÅR GAMLA, ALLT ANNAT ÄR EEEELAKT - att det handlade om fem minuter på väg hem från dagis var inget hon bemödade sig med att lyssna på.

Och overallen var bara lite väl rosa kände jag när jag kom hem. Men efter allt omak med att köpa den (Nadia fick sitt livs värsta psykbryt på vägen hem) så bara tog jag den utan att tänka så mycket. Absolut inte ditt fel! :-)