måndag 22 februari 2010

Mååååndag...

Usch, det har nog sällan känts så mycket som måndag som idag. Normalt tycker jag ju att det är kul att jobba, men idag känner jag mig trött och svårstartad. Hade gärna varit mammaledig just idag och lite lider jag av Olivia-abstinens eftersom hon fortfarande sov när jag gick hemifrån imorse och jag inte fått pussa på henne idag.

Jo, vi köpte en ny vagn härom dagen också. Nu har vi inte mindre än fyra barnvagnar totalt, samt ståbrädan. Den här vagnen (som vi köpte på Blocket och är mycket fräschare än den ser ut) kommer att bli Olivias sommarvagn och då säljer vi nog Teutonian. Det känns mycket omotiverat att köpa sommarvagn när det är en halvmeter snö ute, men jag vet att de där vagnarna går åt som smör i solsken så snart det blir semestertider, så vi passade ändå på. Vi ska ju till både Frankrike och Italien i sommar, och åka tåg mellan de två, så den kommer att komma till användning då.



Nu var jag tvungen att måndagströsta mig med en glass. Återigen inte så säsongsrätt, men jag tänker att lite snabbt socker kanske kan pigga upp mig. Nu åter till arbetet. Ursäkta menlöst inlägg.
.

Inga kommentarer: