fredag 5 februari 2010

Fredagsmorgon och pigg

Tänk vilken skillnad det är att påbörja en dag utan nattliga äventyr i bagaget och utan morgonbråk. Kaffe och knäckebrödsmackor med småpluttarna och jag hann nästan läsa hela A-delen av DN. Även om Nadia skulle ha upp mig redan klockan sex i morse, hade hon sovit utan ett knyst hela natten och vi hade gått och lagt oss klockan tio igår kväll, och jag kände mig rätt energifylld och glad när jag satte mig på bussen till jobbet. Nadia kändes mycket piggare idag också, även om hon fortfarande hostar ganska mycket.

Olivia är som alltid en riktig liten solstråle på morgonen, och nu är det oftast Nadia som går in till henne när hon börjar låta. När jag sen kommer in, har Nadia tänt lampan, dragit fram en stol till Olivias säng och står och kastar ned mjukisdjur till Olivia som leker med det hon får, och är jätteglad. Båda barnen busar och skrattar åt varandra. Det finns ingenting vackrare än syskonkärlek!



Roliga leksaker just nu - paraply och ryggsäck


Ready to go. Fast det blev hemma idag också: "Jag lite suuk"


Skönaste tandköttet. Jag tror aldrig att den där lilla skitungen kommer att få några tänder. Finns det proteser till bebisar?? Tugga är hon bra på ändå, som tur är!

.

1 kommentar:

Fröken mysbyxa sa...

Eftersom Nova inte heller begåvats med några tandstumpar än (och hon är ju en månad äldre än Olivia till och med), så tycker jag att det känns rätt skönt att det finns fler tandköttsbebisar i stan... :)