onsdag 10 februari 2010

1 år, 11 månader och 364 dagar...

Det finns en sak som är mer irriterande än att glömma mobilen och tvingas gå hem och hämta den, när man kommit halvvägs till dagis. Det är att glömma mobilen och tvingas gå hem och hämta den när man kommit halvvägs till dagis, för att sen när man står i hallen inse att man inte alls hade glömt den! Bara inte kollat i den röriga handväskan tillräckligt noga. Grrrr....

Idag kom Nadia och jag iväg sent och den extra lilla utflykten gjorde ju att vi blev ännu senare. Men det gjorde inte så mycket, det är ju ingen som står med tidtagaruret på jobbet och jag kände mig på gott humör och helt ostressad efter en rätt soft morgon hemma.

Det var också mysigt som vanligt att komma hem efter jobbet, och på vägen hem köpte jag en liten hjärtformad bakelse och ett stooort paket (innehållandes en fin käpphäst, men säg inget till Nadia...). Det är nämligen så att vår lilla underbara, omöjliga, tokglada, skitarga lilla buskorv fyller två år imorgon. Det är inte klokt hur snabbt tiden går, samtidigt som den på något plan inte alls går så snabbt. Otroligt mycket har ju hänt sedan Nadias förra födelsedag och inte minst med henne själv. Återstår att se om det blir vi som får väcka vår tvååring med sång och minitårta (=bakelse) imorgon, men det är nog ytterst tveksamt. Skulle bli en minnesvärd födelsedag då iallafall!

.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till härliga fina Nadia idag!!! Hurra hurra hurra! Önskar familjen Back

FraMia Design sa...

Grattis å puss puss!
Ses snart!
Mia