söndag 14 februari 2010

Kvart över fem...

...är den exakta tiden Nadia vaknat på de tre senaste dagarna. Vi har tagit oss igenom alla faser nu, i jakten på ett fungerande nattliv. Första morgonen fick hon välling, men vi ville inte gå upp efteråt. Raseriutbrott. Andra morgonen fick hon ingen välling och vi ville inte gå upp. Raseriutbrott. Dag tre, idag, gick Johan upp och försökte få henne att somna om i sin säng. Raseriutbrott MEN tillslut somnade hon faktiskt om på sin madrass i myshörnan.

Vi fick sova en timme till, men sen vaknade förstås Olivia och hade bajsat och trots att hon somnade om, hann Nadia vakna och sen väckte hon Olivia. Ibland tror jag att mina barn är en del i någon slags konspiration med enda syfte att få sina föräldrar att sova så lite som möjligt. De turas verkligen om, sover den ena bra så håller den andra låda. Aldrig kan de sova samtidigt.

Nu är det iallafall slut med välling på morgnarna för Nadia. Det är så tråkigt med henne, men så ofta får man sluta med roliga saker för att hon blir så förbannad när de tar slut. Ett tag fick vi sluta åka rutchkana för att hon bröt ihop varje gång hon kom ner, och tittar hon på film blir hon jättearg när det hon gillar försvinner ur rutan. Bättre då att inte göra roliga saker, men tråkigt. Nu är ju inte välling direkt någon rolig sak, men praktisk. Men på sistone har hon blivit så vällingtokig att hon tjatar om välling hela tiden och blir superarg när hon inte får. Så det får nog bli ytterligare en sak som vi slutar med. Iallafall på morgonen.
.

Inga kommentarer: