tisdag 30 mars 2010

Skattesmäll..

Tillbaka till vardagen! Johan kom hem och kröp ned i sängen mitt i natten till måndag. Mysigt att vakna tillsammans på måndagsmorgonen, även om han nog blev lite besviken över att barnen inte blev så glada som han trott. Men det kom lite senare, de behövde nog bara få lite tid att fatta.

Idag kom jag hem till ett skattebesked om 11 200 kronor i kvarskatt. Så jäkla skittrist. Men å andra sidan har vi tyckt att vi har förvånansvärt mycket pengar kvar ibland så som tur är har vi lagt undan lite av dessa. Och senare på kvällen kollade vi på räkningen från bostadsrättsföreningen där det stod att vi betalar noll denna månad eftersom de tydligen dragit dubbelt i juni. Måste dubbelkolla det men aningen klantigt att inte märka något, men väldigt skönt om det stämmer.

Nu har Nadia slutat med blöjor även nattetid. Hon hade inte kissat i sin nattblöja på veckor så vi tyckte det var lika gott att sluta. Hittills har det gått utan problem, hon är ju så medveten nu att hon alltid går på pottan även om hon har blöja på sig (på kvällen t ex). Men nu är det slut med det och även om det säkert kommer att hända några olyckor, känns det väldigt skönt. Hon blir liksom ett stort barn med trosor ("tlosor") istället för blöja! Lite coolt också att hon faktiskt körde hela sin potträning helt själv!

1 kommentar:

mams sa...

OJ OJ skattesmaell.
Har tydligen oxa fatt resskatt
Hur det nu kan vara mojligt naer man inte har jobbat nagot
BRAVO till duktiga Nadia
Stor tjej nu
Stora kramar