måndag 22 mars 2010

Docka.. dockor...


På onsdag fyller Olivia ett år och jag har lite dåligt samvete för att vi inte hunnit köpa någon present ännu. så idag bestämde jag mig för att jag inte orkar eller framförallt hinner kajka runt och leta födelsedagspresent, utan att göra det lätt för mig (oss). Jag hade en tanke om att jag ville köpa henne en egen docka, eftersom Nadia är väldigt beskyddande över Kalle och Filippa.
.
I en fin liten exklusiv barnbutik precis vid mitt jobb hade jag sett en sån fin liten docka, med mjuk tung kropp, fint hår som inte tovar sig och små små skinnskor. Men den var så dyr, så jag tänkte att jag skulle försöka hitta en annan fin men billigare någon annanstans. Men jag har verkligen inte hunnit gå i affärer och på väg hem idag bestämde jag mig för att ändå ta den där, att det fick vara värt det för att slippa leta.
.
Men det visade sig att det skulle bli dubbelt så dyrt, för när jag stod där och väntade medan butiksägaren slog in paketet, tänkte jag på hur mycket Nadia skulle älska en sån docka och hur ledsen hon skulle bli när bara Olivia fick en. Så jag ringde Johan och rådgjorde med honom och det slutade med att jag köpte två skitdyra dockor. Detta år får båda presenter på Olivias födelsedag, nästa år är Nadia förhoppningsvis tillräckligt stor för att förstå livets orättvisor...
.
Men jag ser fram emot att se barnens reaktion och hoppas att de inte är så små att fina saker är bortkastade på dem. I så fall får vi lägga undan dem tills de vuxit i dem!
.

1 kommentar:

Anonym sa...

ÅÅÅh men vilken FIIIN !

Jag vill osssåååå haaaaa

:0)

/Å-M