lördag 20 mars 2010

Veckoslut och gångframsteg

Jag tror nästan att man kan säga att Olivia lärde sig gå igår. Thea och Elin kom hem till oss och lekte efter dagis och det var som att Olivia behövde se ytterligare ett barn gå, för att tycka att det verkade som en rolig grej att testa. Så hon ställde sig upp och stapplade runt och resten av kvällen kombinerade hon krypandet med att gå. Kul, nu släpper det säkert snart!

Annars har det varit en hektisk vecka som vanligt. På torsdagskvällen mötte jag upp Lina och Stella på en kinarestaurang i Hornstull och åt mat och drack vin för att fira Stellas födelsedag som är på söndag. Lina och jag hade träffats på lunchen och handlat födelsedagspresenter på en fin second handbutik i närheten av våra jobb. Det är så lyxigt att vi jobbar på tre minuters avstånd från varandra, så lite synd att de snart ska flytta. På tal om lyx, så unnade jag mig ett par begagnade Whyred-stövlar i ljusgrått som stod där och bara råkade vara i min storlek...


Finare på riktigt än på bilden...

Efter två flaskor vin på tre (och jag drack inte ens upp det sista glaset) hade jag ont i huvudet på fredagsmorgonen och var glad över att jag bara jobbade halvdag. Nästa vecka är två av de kolleger jag jobbar mest med just nu borta, så det kommer nog att bli lite för mig att stå i... Nu gick jag iallafall halv ett och mötte upp Johan för att ta över Olivia, eftersom han skulle övningsköra. Jag och Olivia gick och fikade med Elin och Olivia åt en hel scone!

Kvällen blev lugn och jag somnade förstås i soffan, efter den goda Borstij - rysk rödbetssoppa som Johan jobbat hårt med hela eftermiddagen. Idag ska jag träna, sen ska Johan på match och sen har vi i princip ingenting mer planerat. Skönt!


Finaste fina!!!
.

Inga kommentarer: