torsdag 25 mars 2010

Olivia 1 år!!

Olivia en knapp vecka gammal får en puss från storasyster, drygt året gammal.

Olivias första födelsedag blev en lyckad sådan. Vi väckte henne inte på morgonen, utan när vi tre som redan var vakna hörde att hon vaknade, tände vi ett ljus, tog presenterna och gick in till henne och sjöng. Nadia tyckte att det hela var mycket spännande, Olivia såg mest förvånad ut. Olivia fick sitt paket och sen fick Nadia till sin stora glädje ett likadant. Visst blev dockorna uppskattade, men de kommer nog att bli ännu mer populära ju äldre barnen blir.

På kvällen kom en diger skara nära släktingar över; pappa, Titti, farmor Ing-Mari och Henning, moster Mimi och Dylan och så båda gammelfarmödrarna. Och det blev en mycket trevlig kväll med den goda moussakan och fina presenter. Olivia fick en fin klänning med t-shirt till, en lila Mini-Kånken, ett pussel med ljud, ett bowlingset med söta mjukdjurbowlingklot och en söt fransk barnbok. Och så åts det och lektes det i full fart. Födelsedagsbarnet själv kroknade vid halv åtta, då var hon så trött att hon somnade på två sekunder (vilket hon i och för sig alltid gör...).

Det blev en tidig kväll eftersom alla gick när Nadia skulle sova, så vi plockade undan och tittade sen på slutet av Draknästet. Idag njuter jag av den sista dagen denna vecka med min man, sen åker han till Barcelona med sina killkompisar över helgen (lyllos!) och lämnar mig ensam med kidsen. Blir nästan lite spännande att vara ensam med dem i tre hela dagar, det har aldrig hänt förut. Och det har nästan aldrig hänt att Johan och jag varit ifrån varandra så länge heller, men det känns inte så spännande, mer tråkigt. Fast kul för honom med lite semester förstås, det är han värd min älskling!
.

4 kommentarer:

Elin sa...

Grattis till Olivia! Är så avundsjuk på hennes LILA Kånken, den var omöjlig att få tag på ju..? Letade med ljus och lykta i hela Sverige efter en sån till Thea.

Anonym sa...

Jag är också mäkta avundsjuk på hennes lila kånken !!

Å-M

Anonym sa...

Den köpte jag på Team Sportia i PUB-huset.

Farmor

Anonym sa...

Jag tycker bara att det ar harligt att Kanken ar populart igen! Sjalv hade jag en turkos nar det begav sig. Basta ryggsacken!

Maja