söndag 1 september 2013

Skruttigt

Idag känner jag mig rätt skruttig. Har vaknat upp med ont i halsen ett par dagar och idag känner jag mig dessutom ganska hängig. Trots det var jag uppe och tvättade klockan sju, hade ju ändå varit vaken sedan halv sex. Herregud, vi har så mycket tvätt, har vi inte tvättat på ett par veckor blir det lätt en 8-10 maskiner. Försöker tvätta varje vecka men det bli ändå mycket. Och inte lär det bli mindre med en liten lortgris till i hushållet. Vi måste skaffa tvättmaskin här i lägenheten snart, så att man kan stödtvätta lite...

Väckte Johan halv tio och så fick han ta sista vändan och sen när barnen var påklädda gick vi ut på gården. Vår gård är fantastisk och varje gång vi är där undrar jag varför vi inte är det oftare. Som att ha en egen lekpark, med äppelträn dessutom!

Där lekte barnen, jag tvättade underredet på vagnen som lillebror snart ska ligga i, och Johan tog med sig datorn och jobbade när jag gick upp och lagade lunch. Sen lite mera tvätt och så blev vi bjudna på fika nere hos våra trevliga grannar, vara äldsta son Rufus går på Nadias avdelning och hade bakat kakor tillsammans med pappa. Sen stack Johan iväg och spelade fotbollsmatch och jag var ensam med barnen som passade på att vara extremt krångliga och turas om att bråka. Jag hade nog kortare stubin än vanligt också, kände mig trött och hängig. När de äntligen somnat kröp jag ned under filten i soffan. 

Imorse (och nu hann det bli måndag) vaknade jag och kände mig ännu mer skruttig. Sov dåligt inatt med massa drömmar och vaknade till och från. Idag blir det nog till att stanna i sängen men jag vet inte riktigt hur jag ska få ihop det för Nadia ska börja på teater med Emilia i eftermiddag och själv ska jag ut och äta med kompisar ikväll. Eller var det tänkt iallafall, lyssna på kroppen ska man visst... Två veckor till BF idag, nu vill jag bli frisk snabbt!

Barnen leker bebis i liggdel och babyskydd...

Inga kommentarer: