söndag 29 september 2013

Andra helgen med bebis

Lördag, Elias tvåveckorsdag, och vi kör en innedag med lite olika besök. Igår på dagen gjorde vi inte så mycket mer än hade BVC på besök. Elias hade gått upp till 3770 gram redan men han tyckte inte att det var roligt att bli avklädd naken, vägd och petad i naveln. Och det kan man ju förstå!

Igår kväll var Elias och jag på möhippa för Åsa som gifte sig i smyg för flera månader sedan. Tjejerna kör vidare idag men för mig var det ganska lagom att vara med på gårdagskvällen som var den lugna delen av hippan. Vi körde pyjamasparty (fast själv sov jag inte över) och mexikansk buffé hemma hos Åsa och det var en riktigt mysig tjejkväll med flera av mina favorittjejer. En sån där kväll som jag längtat efter, även om jag hade med bebis och höll igen lite på vinkonsumtionen. 

Snyggaste frun! Och Elias söta små gröna jeans som jag tror att vi glömde kvar...

Och en till snygg fru

Och en till! Elias låg skönt i Kristins famn en stor del av kvällen...

Tjejerna preppar

Elias skötte sig bra och gick från famn till famn och vi åkte hemåt i ösregnet vid tolvtiden. Tycker inte att det är jättekul att vara ute med en spädis så sent, man vet ju aldrig vilka fulla knäppskallar man kan tänkas träffa på, men jag ville ju hinna umgås med tjejerna på hippan! Och det gick bra att ta sig hem med tvåan och sen när vi kom hem lade jag Elias i sin egen säng och där sov han utan avbrott till klockan sex imorse! Halleluja! Nu lär det ju säkert inte vara så varje natt, men jag är tacksam för det jag får! När han vaknar och är hungrig skriker han inte utan bara stånkar och knorrar...

Idag på förmiddagen bakade jag en ganska torr och tråkig tigerkaka som dessutom gick sönder och var ful. Har helt tappat bakgreppet! Elin kom över med Edith för att hälsa på Elias och hon hade sytt så fina presenter! Önskar att jag var lika händig! 

Fin kudde och vimplar som Elin sytt. Och så lite choklad till mamman. Hon känner mig...

Kudden i närbild

Elin & Elias 

Edith ville mycket gärna pilla på lilla bebisen. Och det kan man ju förstå!

Nu väntar vi på Sara och Tobbe med barn och sen skulle pappa och Titti komma förbi en sväng. Fullt hus!


Finaste små fossingarna... 

Inga kommentarer: