torsdag 26 september 2013

Sista dagarna och besök

Nu är det sista dagarna som vi är två hemma och idag hade vi städerskan här så Johan och jag var på stan med lillkillen hela förmiddagen. Efter att ha lämnat två krångelmajor på dagis, vill säga. Vi var inte där förrän halv tio, för det snabbt droppande temperaturen (TVÅ grader imorse!!) medförde en del klädproblem. Herregud så mycket längre tid det tar på hösten och vintern jämfört med sommaren... Både att klä på på morgonen och att hämta på dagis och lokalisera alla plagg. 


Nadia kan inte skiljas från sitt diadem ens när mössan ska på... Jackan kör hon dock för tredje säsongen, perfekt med kläder som håller länge (efter att farmor bytt trasig dragkedja). 

Sen gick Johan och jag ned på stan och gjorde lite ärenden. Jag började med att spontanköpa en höst-/vinterjacka på Noa Noa, de hade 20% på allt. Egentligen var det kanske inte så smart att köpa den nu för Small gick inte att stänga över bröst och mage så jag köpte Medium. Egentligen borde jag väl väntat tills jag är lite mer av normalstorlek men jag fryser ju... Sen gick vi till H&M och kollade kängor till barnen och så Clas Ohlsson för de där plastlådorna som jag haft på to do-listan ett bra tag. Nu ska här bli ordning i källaren! 

Vi åt en mysig lunch i Gallerian, sen köpte jag två tröjor på Monki och en sväng på Staduim för vinterskor till Nadia och så hemåt till en härligt nystädad lägenhet. Det är såå värt det!

De senaste dagarna har vi haft lite besök. Malin och Åsa kom efter jobbet härom dagen och myste lite med oss. 


Och igår kom David och Hilda på spontanmiddag. Johan gjorde en indisk kycklinggryta som blev jättegod och jag bakade naan-bröd till och även de blev väldigt bra. Så drack vi rödvin till men det märks att jag är orutinerad för jag fick ont i huvudet, och det håller fortfarande i sig...



Elias fick fina presenter:
Söt cardigan och tofflor från Malin och Åsa

En Tuss-outfit från David och Hilda 

Den prickiga PoP-overallen fick han från Emilia och hennes familj. 

Nu är vi hemma och softar lite och tvättar innan det är dags att hämta på dagis. Ikväll är jag ensam med barnen igen eftersom Johan ska på match, men det gick bra sist så vi hoppas på det igen. Elias var lite knölig igår när vi skulle sova och kom inte riktigt till ro och jag bara ammade och ammade. Hoppas han är lite lugnare ikväll, men man får väl vara glad över att han inte skriker utan bara stånkar och sparkar..

Inga kommentarer: