fredag 6 april 2012

Påskveckan

Vi har några aktiva dagar och framförallt kvällar bakom oss. I tisdags var vi på stormiddag hos min faster Mysan och min kusin Lollo som kommit hem från London där hon bor. Supermysigt och gott, men allra roligast hade barnen. De föll som små furor för en tolvårig dotter till en av gästerna, och denna Sofia ägnade sig åt dem hela kvällen och vi såg knappt röken av dem... Så Johan och jag satt och drack massa vin och snackade med kusinerna medan barnen skötte sig själva. Mycket lyckat men jag var trött nästa morgon och hoppade morgonträningen eftersom det hade blivit lite vin (men jag körde en pumpklass på lunchen istället, då var jag återhämtad)...



På onsdagen glömde vi bort att Nadia hade teater så jag fick hetsa mellan tvättstugan, dagis, teatern och så tillbaka till dagis för att hämta hennes cykel, och så hem till tvättstugan igen. På väg hem lossade dock det ena stödhjulet från sitt fäste så hon drattade omkull och blev förkrossad. Alltmedan jag släpade på sparkcykeln som Olivia fått överta men som hon tröttnar på efter en sekund jämt. Svettig hemfärd!

Hejvaregår


Men nej! Funkar inte längre, buhuhu


En förkrossad Nadia. Men det gick över snabbt.



Igår på väg hem från dagis hittade vi en död mus... Mycket spännande!

Igår jobbade vi halvdag, superskönt. Vi körde vårt träningspass på jobbet och sen gick Johan och jag och handlade kött och levainbröd till helgen och så gick vi hem. Det var fortfarande för tidigt för att hämta barnen på dagis så efter vi lämnat maten hemma, gick Johan och tog en öl med David, och jag lade mig på sängen hemma, med en skvallertidning och lite medtaget godis från de gigantiska påskäggen på jobbet. En mycket skön liten bonustimme... På kvällen skulle vi äta middag hemma hos pappa tillsammans med Tittis alla barn och barnbarn, plus farmor och så en av sönernas respektives pappa, så vi var ett stort gäng. Pappa hade gjort en massa lammkorv och det var som alltid gott och trevligt. Tänk att jag är så van nu vid att varken min bror eller syster är med på dessa tillställningar.. Fast när jag tänker på det saknar jag dem och önskar att de var en del av min vardag lite mer.

Nu är det långfredagsmorgon och Olivia vaknade sex, trots att vi kom hem sent. Grått är det ute tyvärr, och idag ska vi packa och åka till landet över påsken. Hoppas på lite bättre väder!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: