måndag 23 april 2012

Måndag och fleecefight

Ännu en grå morgon, och dessutom måndag... Jag försöker att tro att all utebliven vårsol och värme sparas och ackumuleras till den bästa sommaren i svenskt mannaminne. Så måste det vara.

Imorse försökte vi oss på att få Nadia att byta fleece. Hennes rosa som jag köpte begagnad North Face för 1,5 år sen börjar bli löjligt liten och varje morgon krånglar hon på den och får halvt psykbryt när den fastnar över huvudet. Hon har önskat sig en ny, men så hittade jag en svart Dylan-ärvd i rätt storlek i en låda. Den ville hon förstås absolut inte ens prova, men imorse stod vi på oss och jag var beredd att gå själv med Olivia till dagis (det var Johans lämning). Men så precis när Oliven var färdigkkädd kastade Nadia in handduken och sträckte sig efter fleecen. Och utan psykbryt! Oh halleluja, sweet victory!

Nu alltså måndagsmorgon och jag tycker allt att det klarnar upp lite medan jag går. Nästa måndag kommer att vara mycket bättre, då är det Valborg och vi är lediga, och dessutom kommer min mamma från Israel (via Oslo) och stannar en vecka. Längtar!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: