söndag 22 april 2012

Long time...

Loggar in på Blogspot för första gången på länge och det ser helt annorlunda ut?! Klent med uppdateringar denna vecka, Londonlivet tog lite musten ur mig... Som jag lite hade på känn var planet försenat, och eftersom jag flög från London City fanns inga andra alternativ. Jag var lite rädd för att de skulle ställa in avgången och att jag skulle få övernatta, men vi kom till sist iväg två timmar försenade. Jag hade tack och lov med mig en bok som var lätt att komma in i, så jag sträckläste hela vägen. Kom hem mitt i natten och det var mycket skönt att få krypa ned i min egen säng, bredvid min egen varma make.

Trött, trött, trött var jag när Olivia kom in klockan sex men båda barnen var så glada att se mig, så det gjorde mig glad. Direkt iväg till kundmöte efter en lite längre morgon hemma, och så var allt igång igen.

Våren lyser fortfarande med sig frånvaro... En grå ruggig morgon idag, och jag slåss mot tröttheten och att inte krypa ned i sängen igen när jag väckt Johan, utan gå ut och springa istället. Jag måste ju, vet inte hur jag ska klara den där milen den 5 maj. Två löpturer hittills i år, förutom varvet runt Humlegården som vi springer med jobbet varje torsdag. Bara att göra utan att tänka, som alltid när det gäller träning man inte är sugen på...

Inga kommentarer: