torsdag 12 april 2012

Torsdagskväll

Oj vad fult det förra inlägget blev... Detta får jag dekorera med en bild på mig själv. Det är mitt nyfärgade hår och jag. Det är stort för mig att ha färgat håret, men det är ju inte direkt så att någon annan märker det. Men jag tycker att det känns lite mörkare och mer enhetligt, och har en lite annan "konsistens". Sjukt skönt att slippa de där små grå utstående stråna! Klänningen på bilden spontanshoppade jag i butiken bredvid ICA på Dalagatan härom dagen, där hittar jag jämt en massa fynd och fina presenter.


Igår var jag ute med Cissi, Sara G och Lisa. Det var evigheter sen vi alla sågs och Lisa är ju egentligen en kompis till Cissi, som kom med bara för att Cissi dubbelbokat sig. Vi åt middag på Paus på Rörstrandsgatan, men det var tyvärr ingen höjdare. Men vi hade trevligt ändå, som alltid när man träffar sina gamla vänner. Ska försöka träffa iallafall Sara lite oftare, vi har ju inte tre barn till skillnad från de andra två och är långt ifrån lika trötta visade det sig, och dessutom bor vi ju så nära.

Idag var det min tur att ha barnen ensam eftersom Johan skulle på AIK-match. Jag passade på att kolla om Elin, Thea och Edith ville komma förbi efter dagis och de ville de. Så när vi äntligen kom hem med en lite trött och blodsockerlåg Olivia, var de andra redan här och Elin satt och ammade i trappan. Nadia och Olivia började direkt leka när vi kom in och sen såg vi knappt röken av dem, men Olivia var inte på något vidare humör utan hängde med mig och Elin och tjorvade tills hon fick lite frukt. Sen åt vi middag alla fem (Edith fick inget av vår mat...) och så lekte de lite till och sen tvingade vi till oss en städning och så gick våra gäster hem. Nadia och Olivia var supertrötta och precis på randen till bråk, men tack och lov lyckades jag få dem båda att tippa över åt andra hållet - det myströtta gosiga, istället för tröttbråkigt, och så somnade de snabbt efter att vi läst Putte i Blåbärsskogen och förhandlat fram vilka sånger vi skulle sjunga.

Nu sitter jag här och surfar och nyser och äter mörk choklad som jag fick av Elin. Min förkylning vill inte riktigt släppa. Jag har ignorerat den hittills och tränat tre gånger denna vecka, men nu ska jag ha vilodag imorgon och hoppas att näsan slutar snora och nysa. Har inga andra besvär än dessa iallafall, som tur är.

- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

Elin sa...

Tack för idag, alltid mysigt att ses! Kram