lördag 28 april 2012

Veckan gick...


..och klent med inlägg blev det! Nu ska jag bättra mig igen. Inte så mycket att rapportera från denna vecka, har tränat, hämtat och lämnat barn och så förstås jobbat. Samt en utemiddag med kunder på Miss Voon (mums!) och en hemmamiddag med Tove och Karin. Den sistnämnda helt alkoholfri eftersom det blev lite för mycket vin kvällen innan... Och så känns det faktiskt som att våren äntligen kommit! Kan vi slippa mer snö nu?

Igår var det så äntligen fredag och början på en skön långhelg. Mamma kommer på måndag men idag och imorgon softar vi med familjen. Jag har bokat av dagens träningspass, har fått någon ögoninfektion med kladdiga ögon, sådär som barnen brukar få, och har lite ont i halsen. Kanske ska vi våga oss på Junibacken idag och hoppas på att alla andra människor flytt stan denna helg?

Igår gick vi iallafall till Arizona och åt middag och även Oskar och Filippa som bor tvärs över gatan kom ned och joinade oss. Det var mysigt och barnen var lovade varsin glass på hemvägen, så då fick Johan och jag smågodis så det blev en extremt hälsosam kväll.















- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: