söndag 22 april 2012

En mysig söndag

Trots regn och ruggigt väder blev detta en mycket bra söndag!

Jag började, efter tidig frukost och morgonkaffe, med den där löprundan. Jag valde den längre vägen och det kändes faktiskt jättebra och inte så tungt. Nu har jag lovat mig själv minst en löprunda i veckan framöver, har ju tre millopp inbokade från nu till augusti. Önskar att jag tyckte att det var lite roligare att springa...

Efter löpning och dusch så begav vi oss iväg till Sanna och Henrik på Kungsholmen. Sanna är min gamla, kära vän som jag nästan aldrig träffar längre, och Henrik hennes underbart gullige kille som jag lärde känna väl när vi alla bodde i New York för ungefär hundra år sen... Nu extraknäcker han lite som fotograf och för någon månad sen kom han och tog fina familjebilder på oss, som vi nu skulle få leverans av. Förutom detta fick vi även en god frukost med färska frallor och gott kaffe. Och barnen fick dessutom små roliga bakelser och hade riktigt skoj där. De där två kan faktiskt underhålla sig nästan var som helst!










Sen gick vi och körde ett snabbt Daglivsrace och så hem och packa upp. Sen kom Lina och barnen och hängde med oss hela eftermiddagen, jättemysigt. Vi fick tillbaka lite utlånade bebissaker, bland annat en mjuklift som barnen lekt bebis i hela kvällen.




Nu är Johan på fotboll och jag ska strax lägga barnen. Lägenheten är både städad och dammsugen och till middag blir det lammkotletter när barnen sover och Johan kommit hem. Stunder som denna känner jag att life is good!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: