lördag 19 mars 2011

Superlördag!

Denna lördag har varit helt fullspäckad och mycket trevlig. Det började med ett som alltid superjobbigt Shape-pass för mig imorse, och eftersom jag tränade med Hilda passade jag på att stanna kvar på Sats och duscha och basta i lugn och ro.

Sen hem och äta lunch och efter lite påklädnad - det tar oss aldrig mindre än en timme att få på alla kläder och komma ut - klev vi ut i solskenet och påbörjade promenaden bort till Gärdet. Vi skulle hälsa på hos fina familjen Cruseman. Båda barnen somnade innan vi kommit till Odenplan och sov sen ända tills vi kom fram. Där kollade vi på den fina lägenheten, söta bebisen Mary Shelly, som båda mina barn blev helt fascinerade av och fick klappa och hålla, lekte med John, och fikade och hade det mysigt. Sen gick vi ut och lekte i Tessinparken och det var en riktig höjdare tyckte barnen. De blev dyngsura på några minuter, men vi hade inte hjärta att neka dem att plaska i de roliga (och djupa) vattenpölarna. Men klockan blev mycket och barnen våta, så vi begav oss hemåt. Men istället för att laga middag bestämde vi oss för att gå på restaurang och pizza kändes som en lagom ambitionsnivå.




Normalt när vi gått på restaurang med våra barn slutar det med kaos och många är de gånger vi kastat i oss dyr mat och sprungit därifrån. Men den här gången gick det hur bra som helst! Vi tog Ciao Ciao på Jungfrugatan (?) och där njöt barnen av sällan skådad läsk och delade på en halv barnpizza, mer ville de inte ha. Men trots att de var så blöta och att stackarna fick sätta på sig sina blöta kängor och strumpor till hemresan, var det inget gnäll. Bara en mysig familjekväll, och en klubba hjälpte till att hålla friden på bussresan hem. Väl hemma var det torra pyjamasar på, och så somnade de på ett ögonblick. Johan och jag passade på att kolla på en film och att konstatera att det var en alldeles särdeles trevlig lördag det här!



.

Inga kommentarer: