tisdag 29 mars 2011

Familjesöndag

I söndags var vi på tidig middag hemma hos pappa och Titti. Som alltid var det fullt hus och god mat och vi fick även passa på att träffa vår "nya" familj, alltså Tittis barn med respektive och så barnens lilla bonuskusin Love. Men allra roligast hade Olivia med gammelfarmor, "Gammis" som hon spelade kula med och gick runt och höll i handen. Gissa om man smälte!

Olivia fick ett gäng kulor av morfar och Titti i födelsedagspresent och jag tror att vi fick med oss nästan alla hem... Hon och Gammisen spelade kula på golvet!


Sen kollade vi på filmen om Daddy Rock - pappas gamla rockband och barnen satt storögda och tittade. Olivia med Gammis förstås.
Nadia snickrade lite.

Och sen var det förstås dags att bada. Vi kör badturné just nu och turnerar runt som nomader och badar hos våra släktingar, eftersom vi själva inte har badkar.

Mycket uppskattat med skumbad! Love badade en stund också men jag hann inte fånga honom på bild.
Nytvättad Lilla O



Denna helg hann vi nästan ingenting av det vi brukar, fast trots kalas och borta på söndagen lyckades vi klämma in tvätt och städning, men kylskåpet ekar tomt så det får bli en spontan middagsvecka.


Igår var Johan, jag och Pia på konsert och tittade på Säkert! och åt middag i baren på Vassa Eggen. Mia var barnvakt och det hade gått bra. Vi hade riktigt trevligt men det var skönt att komma hem och krypa ned i sängen...


.

Inga kommentarer: