måndag 1 juni 2009

Sista veckan i maj

Nu har det visst gått en hel vecka sedan jag uppdaterade bloggen och jag vet faktiskt inte riktigt varför jag inte skrivit något. Det har bara inte blivit av. Men jag har tagit massa bilder till bloggen, men nu struntar jag i att lägga upp dem om det ska hinna bli ett litet inlägg medan Nadia sover middag och jag gungar Olivia i babysittern med ena foten.

Den passerade veckan har varit ljuvlig vädermässigt och full av aktiviteter.

Måndag och tisdag: Johan borta och jag och mamma roddade barnen

Onsdag: Jag klippte mig och blev snygg och rakhårig och fick en liten stund för mig själv. Sen var vi på BVC och fick beröm för att vi samarbetar så bra och på kvällen åt vi god och trevlig middag hos pappa och Titti.

Torsdag: Var på förskoleinfo i Vasaparken. Nadia hade inte sovit och var på uselt humör och en av oss fick springa runt och passa henne medan hon skrek och stal leksaker. Var rätt utmattad sedan, men det var iallafall informativt. Sen fick Nadia sova och på eftermiddagen åkte vi hem till Lisa K och hängde med henne och hennes nya bebis på Söder. På kvällen var jag ensam med tjejerna när Johan var på derby.

Fredag: Lekte i parken medan Johan jobbade. Gick sen in till stan och kollade på faster Pias slututställning på Berghs. Kanske inte världens mest barnvänliga ställe, men bra projekt och jag hade gärna velat se mer. På kvällen hade vi barnvakt till båda barnen för första gången! Pappa och Titti kom över och tog snabbt varsitt barn. Johan och jag svidade om och gick på jobbfest! Det var fest med midsommartema på Debaser Medis och riktigt kul att träffa alla sköna kolleger. Jag drack massa bubbel och vin och blev lite på lyset, men tvingade hem oss vid tolv eftersom jag lovat mig själv att spara på krafterna inför lördagens möhippa. Barnvaktandet hade gått toppen och det kändes sååå skönt!

Lördag: Trots mina försök att hålla igen, gjorde väl bristen på rutin sitt och jag kände mig vansinnigt bakis när jag vaknade kl fyra på morgonen. Somnade om och mådde bättre sen, men fortfarande lite seg. Men ryckte upp mig och gick och möhippade en blivande brud Cruseman. Maria var på topp hela dagen och kvällen - förstås! Och jag hade superkul på yoga, skumpa på Åsas gård, kalasmiddag hos Cia och sen champaaagne på Riché följt av drinkbord på Collage. Mer än så blev det inte för mig, för dels bara orkade jag inte, dels höll mina bröst på att explodera efter en dag utan amning. Jag vinglade ned till en taxi vid ettsnåret och åkte hem och satte på pumpen.

Söndag: Mors bakisdag. Trött. Seg. Huvudvärk. Vad brydde sig väl mina små döttrar om det? Inte ett dyft. Johan lät mig förstås sova men med en högljudd Nadia utanför dörren var det svårt och tillslut gav jag upp och så gick vi och åt bakisbrunch på Pampas Marina istället. Efter det var vi proppmätta och lekte i parken och tittade på får och lamm vid 4H-gården. Sen en skön promenad hem och så sov vi middag alla fyra. Men jag vaknade efter en stund och gick upp och sen kom Lisa L som jag inte träffat på så länge förbi och vi åt jordgubbar och uppdaterade oss. Sen bada och lägga Nadia, dela en pizza med bea framför Robinsonfinal (dator-tv) och så ääääntligen läggdags! Slut på rapport!

1 kommentar:

Just me sa...

OJ ! Vilken fullspäckad vecka :-)

Tack för uppdateringen :0)

Kram på er