onsdag 10 juni 2009

Stora soffkliv

Ikväll har det tagits stora kliv här i soffan. Dels har jag med lite assistans från min programmerande man lagt till en besöksräknare på bloggen. Även om jag allra helst skulle vilja se antal läsare per inlägg, var det här så nära jag kom. Blir ändå spännande att se om det egentligen är någon som läser allt det jag skriver och skriver...

Det andra stora är att vi fått dagisplats till Nadia! Vi har ju redan tidigare blivit erbjudna två privata alternativ, men båda låg borta vid Vanadislunden, vilket är ungefär så långt bort man kan komma inom Norrmalm. Detta som vi nu fått plats på är vårt tredjehandsval (ettan och tvåan tillhör Stockholms mest populära dagis eller förskolor som det heter, så det var väl tydligen givet att vi inte skulle få några av dem) och ligger vid Odenplan, vilket är bra för oss eftersom det är nära hem men på väg till jobbet. Så jag ska ringa imorgon och se om vi kan få komma och titta.

...och regnet det bara öser ned och det känns väldigt skönt att det är 28 grader i Dubrovnik. Idag ville jag knappt gå ut alls. Vi får hoppas att det klarnar upp lite på söndag inför namngivningen, men sen kommer iallafall vi att få en varm midsommar oavsett (peppar peppar, man vet ju aldrig). Åh vad det ska bli skönt med lite semester, har faktiskt inte varit utomlands på två år och det är nog rekord i mitt liv!

.

1 kommentar:

Mia sa...

Jag hänger här varje dag! Måste ju se vad som händer...

Kram
Mia