lördag 13 juni 2009

En regning lördagseftermiddag

Och regnet det bara öser ned...
Idag fick vi besök från Oslo av min bror Felix och hans Siri, som kommit för att närvara vid Olivias namngivning imorgon. Denna utomhuspicnic blir ett spännande kapitel under rådande väderförhållanden. Hursomhelst ska Felix vara fadder och kom flygandes för detta.

Med sig när de kom idag hade de vår systerson Dylan eftersom mamma och Mimmi kommer på middag senare. Johan försvann iväg och spelade fotbollsmatch och vi andra packade ihop oss och tog oss ut i regnet.
För ute öste det ned, och i parken var vi nästan ensamma. Nadia gungade och gungade, väl skyddad av sina galonisar men Dylan som var lite mindre regnklädd blev ganska våt. Så vi gick hem efter ett tag och nu lagar Felix och Siri en pasta bolognese som ser fantastisk ut, medan Dylan och Nadia bygger med lego på vardagsrumsgolvet. Eller snarare, Dylan bygger och Nadia raserar. Tur att han är så snäll. Och Olivia gungar i babysittern bredvid mig och nu ska jag återgå till alla mina barn. Vad härligt det är att ha huset fullt av folk!























Inga kommentarer: