fredag 26 juni 2009

Poop & picnic - ej i kombination!

Under semesterns datorfrihet/-löshet formades några blogginlägg i mitt huvuvd. Ett av dem handlar om bajs, detta outtömliga ämne! När Nadia skulle bada utan blöjor, gav det upphov till en del sådana incidenter. Till poolen hade vi förutseende nog köpt badblöjor, men ibland fick hon ju bada i baddräkt eller springa naken och det blev det tydligt att fröken inte är rumsren.

Utan att gå in på detaljer kan jag säga att det har bajsats i baddräkten (som bara växte i rumpan helt plötsligt, okej lite detaljer...), på kaklet vid poolen, på heltäckningsmattan i hotellrummet (som turligt nog redan var bajsfärgad) samt på stolen i restaurangen - då hade hon dock en läckande blöja på sig. Vi gjorde missen att inte ta med nog med blöjor eftersom vi tänkte köpa på plats. Det enda som fanns att tillgå var dock skitdyra, parfymerade, rosa tjejpampers med My Little Pony-motiv. Dessa var på grund av sin flickmodell inte vadderade bakåt, eftersom kroatiska små prinsessor tydligen inte bajsar. Därav läckan. Och tur att man lagt sin kräsmagade personlighet bakom sig, man blir väldigt härdad med småbarn och delar generöst med sig till sin omgivning! Nog om bajs.


Här hemma har vi nu, i likhet med resten av svenskarna skulle jag tro, sköna sköna soliga dagar. Det är så skönt och enkelt att vara hemma. Igår hade jag en mysig heldag med Lina och Alma och på kvällen lämnade Johan och jag den inhandlade middagen åt sitt öde och köpte sushi och åt nere vid Karlbergskanalen med Oskar och Filippa, samt Oskars syster. Jättemysigt att sitta på en filt i den nedgående solen och dricka lite kallt bubbel, även om Nadia trampade runt bland kartongerna och stoppade ned sina små klåfingrar i vår mat.

Några bilder till:




Familjen på Arlanda

Kroatisk barnstol, smidig liten sak

Slutligen, såhär ser vårt skafferi ut nu.. Eko! Har inte vågat kolla om de kommit tillbaka efter rensingen...



Inga kommentarer: