fredag 12 juni 2009

Perspektiv

Sitter och läser lite gamla blogginlägg. Det är lite nyttigt för att få lite perspektiv på tillvaron ibland. Jag inser då hur mycket lättare det blivit de sista veckorna. Nadia har inte fått några raseriutbrott på länge och är oftast glad. Inte heller slåss hon längre, utan har faktiskt övergått till att klappa och krama andra barn. Det är ju fantastiskt, att jag inte tänkt på det! Hoppas att det bara var en övergående fas, så känns det nu iallafall.

Det enda som försämrats är väl vädret, som övergått från härligt försommarväder till konstant oktoberrusk. Idag har det regnat precis hela dagen, och när vi kom hem efter att ha hämtat våra nya pass hos Polisen var båda barnen lite blöta efter att det regnat in i vagnen trots regnskyddet. Nadia lyckades kränga av sig tröjan och med lite hjälp även byxorna och såg så rolig ut där hon sprang runt i blöja och sandaler med strumpor i.

Efter att ha sovit i soffan nästan hela kvällen känner jag mig ganska pigg igen, men nu är det sängdags på riktigt. Adios!

.

Inga kommentarer: