onsdag 26 augusti 2009

Mjukstart

Andra dagen på vår mjukstartsvecka... Johan jobbar fortfarande halvtid hemifrån och vi har eftermiddagarna tillsammans. Det är så mysigt att knalla iväg tillsammans och hämta Nadia och få höra hur bra det går på dagis. Men det märks att det tröttar ut henne, igår somnade hon kvart över sex på kvällen och jag fick väcka henne halv nio nästa morgon. Det är inte många gånger på 18 månader som vi fått väcka henne, och inte tvärtom.

Nästa vecka sätter allt igång på riktigt och jag ska vara ensam hemma med Olivia på dagarna. Det kommer att kännas så himla konstigt, nu är jag ju van vid att man alltid är två föräldrar, hur ska jag klara av hela höstens föräldrarledighet alldeles sääälv?!

Olivia är den som tjorvar mest kvällstid just nu. Hon som inte alls är ett skrikigt barn har vrålat som tusan på kvällarna, och haft svårt att somna och plötsligt slog det mig att precis såhär höll Nadia på när hon fick sina första tänder. Så kanske att det kommer något vasst snart, hoppas det. För sist led vi oss igenom två veckor av skriknätter och det vore skönt om det gick lite mer smärtfritt den här gången. För oss alla!

.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för idag vännen! Såklart att det kan va tänderna... Men hon är en riktig skönhet lilla Oliven! Kram Lina