lördag 16 maj 2009

Lördag solokvist

Idag har jag varit ensam med tjejerna sedan tidigt imorse eftersom Johan är på svensexa. Det började inte så bra med att Nadia kollade fel på klockan och vaknade kvart över fem och inte ville somna om. Jag har känt mig vansinnigt trött och haft huudvärk hela dagen med den starten. Gjorde det iallafall lätt för mig och åkte hem till mamma och umgicks med henne, Dylan och Mimi. Även om mamma just opererat foten och inte kan gå, kan hon iallafall hålla bebis och laga lunch och det var till stor hjälp. Vi hade en mysig dag ihop!







Sen kom jag hem genomtrött i hela kroppen och det avspeglades på kvällens middag som bestod av:

Nästan en hel halloumiost, skivad och stekt (även om jag fick god hjälp av Nadia som tydligen gillar denna lika mycket som jag)
En omelett med ost, potatis, tomater och färsk basilika
En coco
Tre skivor av Mimis nybakta surdegsbröd med valnötter

...och nu sitter jag och funderar på en glass.

Lägenheten är en mess och jag är alltför trött för att ta tag i varken kök eller gårdagens tvätt. Olivia är fortfarande vaken och får sitta i babysittern en stund eftersom jag är alltför trött för att springa och stoppa i nappen. Nadia sover iallafall gott sen klockan sju - är det något vi lyckats med så är det iallafall hennes nattningsrutiner. Hon somnar ensam och på två röda, fantastiskt skönt.

Tydligen är jag också alltför trött för att kunna uttrycka mig något vidare, så jag avslutar med en liten bild på två fina tjejer före läggdags idag. Och med att konstatera att jag hoppas att jag aldrig blir ensamstående...








1 kommentar:

Frida sa...

Dom är så fina dina tjejer. Om ett år leker dom tillsammans och du kan sitta och njuta av en kaffe:-)
Kram