söndag 22 januari 2012

Mästerkatten-söndag

Idag var vi på galapremiär på Mästerkatten i stövlar hela familjen, och bjöd med oss Elin och Thea. Det var en kul och generös premiär, med varmkorv utanför, kramar och fotografering tillsammans med Mästerkatten själv, och så popcorn och dricka i roliga muggar till barnen och en liten goodiebag med nagellack (jag fick blått...) och presentkort på manikyr till mammorna.

Johan och jag hade förberett oss på att det skulle bli lite roddigt under filmen och att en av oss skulle behöva gå ut med Olivia, men ibland överträffar de små ens förväntningar. Alla barnen, inklusive Olivia, satt som små ljus i en och en halv timme och även vi vuxna tyckte filmen var kul - även om den förstås hade varit ännu bättre på engelska.




Elin, Thea och Nadia på röda mattan (mannen bakom har ingenting med oss att göra - men han trängde sig i korvkön)



Olivia vågade nästan hälsa på Mästerkatten. Den var så söt att jag ville krama den själv!



Nadia vågade tillslut (reflexerna i jackan lyser i proffsfotografen bredvids blixt...)



Mums med popcorn och dricka


Sen när filmen var slut gick vi hemåt, och båda barnen somnade och vi köpte nya gardiner till vardagsrummet på Åhléns, istället för Johans gamla mörkbruna som vi bara satte upp när vi flyttade in, och som alla tillfälliga lösningar i vårt hem råkat bli en permanent. Nu blev det vita, tunna och det blev jättebra, känns ljust och fräscht.

Till middag blev det kalvstek med ruccola, citron, olivolja och parmesan. Gott. Och nu är barnen lagda och soffhäng tillsammans med överblivet biogodis känns som det enda rätta...


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: