onsdag 25 januari 2012

Lite trött, lite hostigt

Jag är lite trött just nu... Igår hostade Nadia så mycket under natten och jag tror att hon störde Olivia, för den lilla kom upp säkert tio gånger. Så snart jag lyckats somna om blev jag väckt igen, och samma sak för Johan förstås. Vi var heltrötta när morgonen kom, och det höll i sig hela dagen för mig. På kvällen hade jag en middag inbokad med Åsa, Sandra och Kristin så jag stannade sent på jobbet och jobbade ikapp lite. Sen knallade jag iväg till Zink Grill och åt god Steak Minute i trevligt sällskap och sen gick Åsa och jag och drack ett gott glas vin med Henrik och Martin på Rolfs Kök, också mycket trevligt!

Knallade hem i snön sen och fick sova nästan ostört inatt. Men en gång vaknade Olivia och jag fick gå och lägga tillbaka henne i sängen igen. Fattar inte varför hon slutat sova hela nätter och när hon ska sluta komma upp... Nadia hostade mindre inatt men var hängig imorse. Johan och jag diskuterade om vem som skulle stanna hemma (för ingen av oss kunde) men efter en macka och lite te piggnade Nadia på sig och eftersom hon inte hade någon feber bestämde vi att hon fick gå till dagis ändå... Ibland är det svårt att avgöra, och man känner sig kanske inte som världens bästa förälder.

Så status just nu är lite trött, men hostigt gäller bara Nadia, själv har jag kommit igång med träningen igen efter förra veckans uppehåll. Två bra pass hittills och siktar på två till.

.

Inga kommentarer: