tisdag 2 november 2010

Lunchinlägg

Ett litet lunchinlägg efter en god lunch från Jarla Deli. Denna vecka har hittills flutit riktigt smidigt. Visst vaknar barnen fortfarande tidigt, men imorse var det iallafall halv sex, så om det fortsätter åt rätt håll kanske vi lyckas komma tillbaka till klockan sex (eller sju?!?) såsmåningom. Och så har det (nästan) inte varit något klädtjafs och åh vad det gör livet lättare.

Däremot är det en hel del tjafs dem emellan, Olivia är en riktig retsticka som snor Nadias saker ur händerna på henne. Nadia vråååålar, jag får gå emellan och försöka reda ut vem som hade vad först, Olivia vrååååålar när hon blivit av med det hon stulet och decibelnivån är på det stora hela mycket nära tinnitusnivå. För att inte tala om hur otroligt trött man blir på att leka polis hela tiden, och det lär väl knappast bli bättre på den fronten de närmaste 15-16 åren... puh!

Men det går så bra att lämna på dagis och dessutom är det lite härligt att våra små tjejer även ibland får agera trygghet åt andra barn. Vår grannkille Douglas har blivit helt fäst vid Olivia och Nadia har ju sin Walter och Emilia som hon är så tight med. Det var mysigt att hämta igår, eftersom jag inte kände för att bara gå hem direkt och vädret var skönt, så stannade vi kvar och gungade i dagisparken. Vi går ju inte så mycket till parken nu på hösten och det var länge sen de fick gunga och jag kan säga att det dröjde innan de tröttnade. Men då gick vi hem och stekte rödspätta och väntade in pappan. Efter att ha lagt barnen själv två kvällar i rad var det mysigt och skönt att vara två igen.

.

Inga kommentarer: