söndag 21 november 2010

Soft söndag

En soft lördag följdes av en soft söndag... Dagens enda plan var storhandling och trots att vi kom till Daglivs utan varken lista eller den 10%-kupong vi hade, gick det rätt smärtfritt. Handlingen inkluderade 7 kilo ekologisk högrev till boeuf bourgignonen jag tänkte bjuda på på min födelsedagsfest nästa helg. Precis när vi skulle gå ut tyckte jag att Olivia kändes varm och tog tempen som visade på 38 grader. Hon höll sig vaken genom hela handlingen men när vi kom hem somnade hon på en sekund och sover fortfarande ett par timmar senare. Och vi kollade listan och insåg att vi kommit ihåg det mesta förutom vällingen, som är helt slut, så det kommer att bli en utesväng till idag.

Vi har också näthandlat lite julklappar till barnen och till Dylan, allt för att slippa stifta bekantskap med fullsmackade leksaksaffärer i julruschen. Nätshopping är min stora ambition denna jul, och även tydligen framförhållning.

Olivia sover fortfarande som sagt, och Nadia leker med lera och bakar födelsedagstårta till pappa som tydligen fyller år. Pappa satt och programmerade och mamman passade på att slurma lite på soffan. Men sen fick hon inte slumra längre utan dricker nu lite kaffe och lyssnar på de andra två som busar. Mysig söndag. Och imorgon är dagis stängt och eftersom jag nu tycker att jag har lite för lite ledig tid med mina barn gick Johan med på att det var jag som fick vara ledig. Ska bli mycket skönt, hoppas att Olivia är pigg och frisk. De är rejält snoriga båda två och hostar gör vi alla tre, jag så mycket att jag knappt kunde sova inatt.

.

Inga kommentarer: