torsdag 4 november 2010

Hösthelg i efterhand

Det är dags för lite bilder till bloggen. Helgen innan Israel var vi ute på Ljusterö och hade en skön hösthelg med svampplock och mys. Det blev bara en natt eftersom båtarna gick så dåligt, men det var mysigt ändå och extra kul att barnen nu börjar känna igen sig och känna sig hemma på farmors land. Snart kanske de kan vara där utan oss.. oj oj oj vad härligt!

Två buskorvar åker båt

Ett stycke mamma åker båt

Keligt

Mot trattkantarellerna! Olivia fick åka bärsele, funkade hur bra som helst, hon somnade innan vi hittat den första svampen och sen fick jag plocka svamp med en sovande kloss på ryggen. Inte helt ergonomiskt...

Nadia får svampinstruktioner av Filippa - Hennings barnbarn och mina barns "bonuskusin" (som de dock bara träffat någon enstaka gång innan)

Goda svampresultat som alltid när man plockar med min svärmor

På hemvägen blev Nadia trött i benen och fick åka lite bärsele. Johan fick powerwalka hem genom skogen innan hon somnade därbak hon med. Han hann bara nästan.

Olivia, farmor och jag plockade lite till

Det ska börjas i tid.. Mina barn kommer att bli svampproffs tack vare sin farmor!

Söndag och svart trumpetdag. Här bananpaus i skogen för de små och lite mindre små.

Fint litet gäng!

1 kommentar:

Anonym sa...

Så härligt det ser ut. Har storslagna friluftsplaner för min familj. Men av någon anledning slutar det alltid med att vi tittar på film istället : )
Kanske kan bli ett nyårslöfte, mer utesktiviteter...
Kramis från crusis