tisdag 23 november 2010

Konstiga saker

Två saker är lite konstiga med våra barn. De ÄLSKAR broccoli och vissa andra grönsaker och man får tjata på dem att äta upp själva maten, och inte bara grönsakerna. Hur många andra föräldrar har det problemet?? Just nu är paprika den stora favoriten och de kan dela på och äta upp nästan en hel paprika före middagen...

Det andra konstiga är att de ÄLSKAR att sjunga. Jag vet inte om det är konstigt egentligen, eller om alla andra barn också konstant går omkring och sjunger för sig själva, men våra gör det iallafall. Just nu sjunger Olivia sånger jag aldrig hört och som hon måste lärt sig på dagis, för man hör ord och ser handrörelser (men ibland bara hittar hon på också). Jag brukar be Nadia om tolkning och hon säger som att det vore det mest naturliga i världen att "det är den om hästen" eller liknande. Fint är det iallafall och få saker gör en så glad som spontan barnsång.

.

1 kommentar:

Anonym sa...

hahahah Adele är precis likadan . Hon ÄLSKAR grönsaker ! Broccoli har alltid varit en favorit , gurka såklart och paprika .. helst röd eller gul . Idag åt hon en hel själv till middagen :-)