måndag 12 april 2010

Helgbilder

Här kommer ett litet lunchinlägg med lite bilder från helgen. Hoppas få några från söndagen från Elin så ni kan se hur läcker jag är som ansiktsförlamad, men håll till godo med dessa så länge!

På fredagen var vi på BVC med båda barnen som skötte sig perfekt. Olivia fick en spruta i varje lår och visar sig nu väga 9 kilo. Hon har vuxit mycket sen förra kollen! Även Nadia fick klättra upp på vågen och väger nu hela 13,3 kilo. 74 lång var Olivia och Nadia 87 (fast Anna-Marit trodde att det kunde vara några cm till eftersom man från två år mäter stående)


Efter BVC somnade Olivia i vagnen så vi ställde henne utanför fönstret till ett fik på Nortullsgatan och gick in och satte oss. När man har två barn känns det alltid så otroligt lätt när man bara har ett. Fast Nadia var inte så intresserad av att sitta stilla och äta kaka.



Yoga på cafémattan verkade kul iallafall!




På lördagen var vi på bibblan. Nadia satt faktiskt ganska lugnt och bläddrade i en bok.


Olivia knallade runt bland böckerna




Och så gjorde även Nadia



På söndagen blev det sandlådedebut för Olivia!

Trevligt nog sprang vi på familjen Castro som just kommit hem från sin långa USA-resa. Ingrid hade blivit en riktig liten fin tjockis och sov gott i Babybjörnen medan vi stora drack kaffe och de lite mindre roade sig i sanden.


Inte riktigt vårvarmt ännu....
.
...sen gick vi hem och lagade supergod hemgjord pizza tillsammans med Pia och hade en riktigt mysig söndagskväll! Nadia fick en pingvin från (Syd)Afrika och döpte den till Mumin. "Afrika jättesnäll!" sa hon när hon fick pingvinen. Helt logiskt!



Inga kommentarer: