söndag 29 november 2009

Välförtjänt elände

Igår var Johan och jag på fest. Kalle och Jasmine var barnvakter. Jag måste säga att det är en klar fördel med att han är först bland kompisarna att få barn, vi har en hel hoper dedikerade barnvakter att tillgå! Nadia är mycket förtjust i dessa två och det kändes heltryggt att lämna dem med barnen. Mysig middag med vin hann vi med innan också.

Johan och jag var på en mycket trevlig överraskningsfest i Centralbadets restaurang för en kollega/kompis som dessutom är tillsammans med Johans bästa kompis. Jag drack massa cava och sen tog vi en drink på 1900 och kom hem lite lagom glada i hatten vid halv två. Tre vaknade Olivia och jag ville ta livet av mig. Men fick henne att somna om och sen vaknade hon klockan sex och Johan pallrade sig upp. Jag sov till halv åtta när Nadias arga skrik väckte mig och då fick Johan sova igen. Jag satte på Teletubbies och försökte smygsova lite i soffan men så fort jag lade mig ned skrek Nadia "Mamma SITTA!!". Resten av dagen har jag mest bara försökt överleva.

Nadia hade kopplat på radarn och kände nog att vi inte var hundra, för hon var jobbigare än vanligt idag och mest bara arg. Vi var och åt brunch med en tokgravid Jenny och Alan och då var båda tjejerna på gott humör och Nadia åt bacon en masse. Men resten av dagen var tung... Huvudvärken vill inte släppa och åh vad vi längtade till läggning. Turligt nog somnade båda på två sekunder och nu har vi krashat i soffan. Jag tänker inte gå ut eller dricka alkohol på LÄNGE igen. Fast det var jättekul igår! Och imorgon är dagis stängt och Johan hemma vilket passar sig bra med tanke på att nån råkar fylla år. Nu soffan. Then shoot me.
.

Inga kommentarer: