tisdag 24 november 2009

I all hast

Det har varit tunt på bloggfronten sista dagarna och inte blir det mycket bättre nu. Men här kommer iallafall ett rekordkort inlägg med det senaste från oss. Helgen var fullproppad men kul och gav lite välbehövlig energi. Mysig kompismiddag på fredagen, Dylankalas lördag och släktkalas hos svärisarna på söndagen.

Olivia har lärt sig stå. Korta sekunder hittills men hon blir allt säkrare. Med allt vad det innebär i form av miljoner vassa hörn och otaliga bulor. Hon är så glad och pigg och fantastiskt mysig att umgås med på dagarna. Och hon har sovit till sex två morgnar i rad!

Stackars Nadia har en jobbig tid just nu. Hon har bitits på dagis och hemma slår hon Olivia och är arg och bråkig och ledsen. De säger på dagis att hon är otrygg just nu men vi vet ju inte varför. Försöker stötta så mycket vi kan och mer skydda Olivia än banna Nadia. Positiv uppmuntran framför negativ. Det funkar ganska bra, men det är krävande dagar. Och nu måste jag kila, ska ut och äta med Pia & Fia, mycket trevligt!

.

1 kommentar:

Just me sa...

ahh men Lilla söta Nadia :-( Jag hoppas det vänder snart och att hon blir sitt glada jag igen .

Det är inte lätt att vara liten .

Kram på er