onsdag 7 december 2011

Konstig natt och morgon

Sen lämning idag, hela morgonen var knasig. Josefine var barnvakt igår kväll och Nadia lyckades tydligen lura i henne att de får sova med lampan tänd. Detta resulterade i att barnen vaknade klockan 04:48 i ett rum som badade i ljus, och skulle gå upp, arga och trötta. Efter mycket stök lyckades vi få dem att somna om i vår säng, men 160 cm är verkligen inte tillräckligt för fyra personer, varav två trilskandes, så Johan tröttnade och lade sig på soffan. Vi lyckades alla somna om, men det tog ett tag och sen vaknade vi först tjugo i åtta och då blev det brått... Inte förrän klockan var nio kom jag iväg från dagis, en halvtimme senare än normalt.

Riktigt skitväder var det ute så när vi äntligen kommit i overaller och kommit ned till vagnen fick jag springa upp och hämta galonisar som jag krängde på gnälliga barn på dagisgården. Men det var nog välbehövligt, någon slags snöblandat regn vräkte ned.

Nu sitter jag och snörvlar på jobbet med denna förkylning som tagit sig nya uttryck i form av hosta och snorighet. Nu uppryckning, kaffe och jobb!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: