söndag 28 augusti 2011

Hemmadag med högar

Herregud så skönt att bara vara hemma en hel dag. Efter sommaren så är det som att allting bara samlats på hög och det var hög (!) tid för rensning. Jag behövde ju dessutom jobba så jag ställde in dagens planer och stannade hemma.

Men innan jag kunde börja jobba så började jag rensa. Johan badade barn och jag började med att sortera bland alla mina smycken innan jag gick över till högarna. Såna här högar skapas överallt hos oss. Jag förstår aldrig riktigt hur de blir till för de innehåller en brokig samling saker som även när man verkligen försöker är svåra att hitta en plats till.

Byråhögen: iPod, liten tygpåse, My little pony-sko (vart är de övriga tre??), lock till liten burk (var är själva burken?), tatuering, ett gult skosnöre, visitkort till min PT, Lilla My-klistermärke utan klister, ett glasögonglas, en krita, hyrbilsavtal... Med mera, med mera...



Kökshögen (som delvis är en förflyttning av byråhögen): ett foto, rosa skosnören, Ica-kupong, mitt nya Eurocard, skattebesked, en lönespec, reflex... mm, mm...



Herregud så trist, jag blir uttråkad bara jag skriver detta och risken är stor att högarna åker ner i nån låda och skjuts på framtiden... Vad gör ni andra med alla småprylar? Är det bara vi som har sådana där högar??

- Posted using BlogPress from myr iPhone

1 kommentar:

Elin sa...

Vi har en skräplåda där vi lägger sånt som liksom inte hör hemma någonstans. Så får man rensa nån gång i halvåret. Fast gamla klistermärken skulle jag nog inte lägga där utan bara slänga!;-) Jag undrar var man ska göra av alla teckningar och annat rat som nuförtiden kommer hem från dagis?! Då och då samlar jag ihop buntar med teckningar som jag lite skamset smugglar ner bland soporna när Thea gått och lagt sig. Och känner mig som en dålig mamma... Men typ gamla mjölkpaket med påklistrade fjädrar och pärlor, vad gör man åt sånt! Det kommer hon märka om det försvinner... Jag avskyr dagispynt!