måndag 6 december 2010

Vabbaledig

Idag var det valet och kvalet över att vabba eller ej. Olivia är hur pigg som helst men hennes näsa rinner oavbrutet och hon rosslar när hon sover. Så efter lite konsultation med en av dagispedagogerna så stannade jag hemma. Rätt skönt att vabba men jobbigt när man har en massa tighta deadlines på jobbet och jag försöker att inte tänka på det nu. Det är hursomhelst omöjligt att jobba med en pigg Olivia och av princip är jag emot obetalt arbete (om det inte är för välgörenhet, men det är det knappast på mitt jobb...).

Så jag bokade om min lunch med Sofia och lilla Hedda till en barnvagnspromenad och så gick vi en långpromenad i snöslasket, via Stadium i city där jag bytte ett par byxor jag fått i födelsedagspresent. Sen fika i Västermalmsgallerian och Olivia sov från att vi gick hemifrån till att vi kom hem tre timmar senare, så hon var nog inte helt hundra ändå. Och jag kände mig riktigt mammaledig med detta sovande lilla barn medan jag drack caffe latte.

Nu är vi hemma och äter frukt och ska snart ut och hämta Nadia på dagis, som stänger lite tidigare idag. Jag har just bestämt mig för att hoppa över förhandsvisng av Svinalängorna (som ska vara så bra..) och bara vara hemma. Jag har blivit en riktig liten hemmagris... Men nu ut i snöslasket igen, tänk om Nadia bara kunde ta sig hem på egen hand...
.

Inga kommentarer: