torsdag 9 december 2010

Dubbelvabb

Olivia var hemma måndag och tisdag men igår tyckte vi att hon var tillräckligt pigg för att gå till dagis. Men uteluften gjorde tydligen sitt till, för efter lunch ringde de från dagis och sade att hon hostade jättemycket. Så Johan gick och hämtade tidigare och senare på kvällen när jag kom hem och barnen sov, började båda hosta massor och framförallt Nadia. Hon hade även lite feber. Så idag stannade jag hemma med båda. När man dubbelvabbar borde man få dubbel ersättning från försäkringskassan men så är inte fallet kan jag meddela.

Dock vabbade vår granne Mia också och eftersom barnen går på samma dagis och förmodligen redan smittat varandra ändå, kom hon och Douglas ned och hängde med oss på förmiddagen. Olivia och Douglas är så söta ihop och leker och kramas. Här delade de stol och gav vissa indikationer på hur smittan överförts till att börja med...







Kraaam



Tåbetraktelser

När smyckena kom fram blev det kul på riktigt. Ni kan ju se vem som vann smyckesslaget...

Tills mamma Mia gick emellan och delade upp resurserna lite mer rättvist.
Nu sover Olivia, men Nadia vägrar förstås, så hon och jag softar i soffan och kollar på Bolibompa och äter mörk choklad... Och ritar huvudfotingar.
.

Inga kommentarer: