onsdag 18 augusti 2010

Vardag


Bilder från första dagen tillbaka i stan efter Italienresan. Vasaparken var efterlängtad!

Poff så var vardagen igång igen. Med tidiga morgnar (som i och för sig börjar prick klockan sju, precis som de gjort hela sommaren) och hela lämningsracet. Men med en stor skillnad förstås, Olivia börjar dagis! Vi var där på inskolningssamtal igår och hon busade runt och hade hur kul som helst, bara under den timmen. Idag har Johan varit där med henne på förmiddagen och torsdag, fredag och måndag blir det 9-14:30. Jag ska ta måndagen och det ser jag fram emot! Hon kommer nog att trivas alldeles ypperligt på dagis, så social och framåt som hon är.

Nadia gillar också att vara tillbaka på dagis och var så glad första dagen över att återse Emilia och Walter att hon knappt märkte när jag gick. De är ett sånt tight litet gäng de där tre, det är så kul att se. Idag ska Walter följa med oss hem från dagis, och jag ska smita tidigare från jobbet så att de hinner leka lite innan pappa Fredric kommer och hämtar.

Själv är jag tillbaka på jobbet och försöker återfå motivationen efter denna härliga semester. Jag är iallafall otroligt motiverad av mitt GI:ande, dag 6 idag. Inte ens frukt äter jag och jag tycker redan att det känns skillnad. Fast det kan vara inbillning. Träningen ska jag också sätta igång med mycket snart, måste bara tina upp mitt Sats-kort och komma igång. Nu tillbaka till lunchkaffet och jobbet.

Inga kommentarer: