tisdag 31 augusti 2010

Halvvabb

Idag var vi dåliga föräldrar. Nadia vaknade hängig och lite varm. 38 grader visade tempen. Hmm, är det feber? Hon piggade på sig under morgonen och ville så gärna gå till dagis. Och både jag och Johan har mycket på jobbet, så vi bestämde att vi testar. Hon hade varit pigg på förmiddagen men efter lunch ringde de och sa att hon bara grät och var hängig. Så Johan stack iväg och hämtade båda barnen eftersom det ändå i princip bara var vila och mellis kvar för Olivia.

När jag kom hem var Nadia ändå ganska pigg men fortfarande lite varm och åt ingenting trots att jag lagat så god sesampanerad kyckling som jag hittade i en lånad GI-receptbok (tack Lina!). Till det var det en sallad på avocado och äpple. Som jag saknat äpple!! Jag tror att jag ska få äta äpple nu. Hursomhelst åt Nadia nästan ingenting och jag tror att det delvis beror på att hon har en stor blåsa i munnen. Hon klagade redan igår på att hon hade ont i läppen och då såg jag att hon hade en stor blåsa, såna som hennes stackars pappa alltid får. Hoppas att hon inte har ärvt den benägenheten att få blåsor i munnen..

Vi lade båda barnen samtidigt och Nadia somnade innan jag ens kommit till slutet av första vaggvisan. Jag har laddat för mitt livs första VAB imorgon och tagit hem jobbdatorn med förhoppningen att jag ska kunna jobba lite åtminstone när Nadia sover.
.

Inga kommentarer: