lördag 14 augusti 2010

Målarprojekt

Jag tillbringade som sagt gårdagen nedsjunken i en burk vit målarfärg och här nedan kommer resultatet. Tyvärr kom jag på när jag målat klart att jag borde tagit "före"-bilder också, för det var stor skillnad. Men jag får beskriva istället, man kan inte tänka på allt...

Denna stol hittade min mamma i ett grovsoprum en gång för länge sen, och har tillhört Dylan sen dess, men vi fick den när de flyttade. Den var helt avskavd och hade en rosa nalle mitt på och texten "Camilla 1995" på stolsryggen. Runt sitsen stod skrivet "Gud som haver barnen kär...". Och så massa solar och blommor. Jag ville ha den vit men behöll några små nyckelpigor och myror. Lite sorgligt att någon kastat sin doppresent, men Camilla är väl mer intresserad av killar och smink nu, än nyckelpigor, och hos mina barn kommer den att få det bra!

En liten piga

Denna stol tror jag att Felix hade som liten. Den var avskavt blå och full av gamla klistermärken. Såhär fin blev den efter att Nadia och jag skrapat klistermärken och slipat och jag sedan både grundmålat och finmålat två gånger! Den ska stå i hallen och i locket kan barnen lägga vantar och mössor i vinter.



Och när jag ändå var på balkongen, en bild av vår galna basilika. Den började som en liten sån där plastkruka man köper på ICA och har vuxit till femdubbel storlek under sommaren. Det luktar basilika på hela balkongen, superhärligt!

.

1 kommentar:

Elin sa...

Fint Julia!