tisdag 24 augusti 2010

Bröllopsdag och huvudvärk

Usch, idag mår jag inget vidare alls. Har dragits med jordens huvudvärk hela dagen och inga huvudvärkstabletter hjälper. Jag tror att jag firade gårdagens bröllopsdag lite för ordentligt. Ett glas champagne och ett glas rödvin, mer än så klarar tydligen inte en liten GI-hjärna som inte druckit alkohol på lääänge (en och en halv vecka...).

Men så trevligt vi hade! Goood middag på Le Rouge där vi inte kollade på klockan, utan redan innan hade bestämt oss för att OM det hanns med gå på bio efteråt. Och maten kom in snabbt och vi äter ju båda snabbt, och dessert var det ju inte tal om, så bio hanns med... Vi tog en skön promenad från Gamla Stan till Hötorget i det fina vädret och landade sen i biosalongen för att se Inception. Otroligt bra film som jag verkligen rekommenderar!

Och så blev jag helt kär i servisen som de hade på Le Rouge och började genast googla på min lilla smartphone. Hittade den mycket riktigt hos Villeroy & Bosch och idag testade jag att göra en liten beställning på en grunduppsättning. 11 170 kronor. Jag tryckte INTE på "köp", kan jag meddela! Oh well, fin var den iallafall. Nu ska jag hem och vila bollen, om kidsen tillåter...


Inga kommentarer: