onsdag 25 augusti 2010

Tidiga morgnar, tidiga kvällar

Huvudvärken har hållit i sig även idag och nu börjar jag tröttna på det eviga dunkandet... Jag hörde något om att man blir extra känslig för alkohol när man inte äter kolhydrater, men vet inte om det är det eller den där envisa huvudvärken jag hade för något år sen som kommit tillbaka. Hoppas på en bättre dag imorgon.

Någonting som inte underlättar varken huvudvärk eller allmänt välbefinnande, är Nadias nya morgontider. Mellan halv sex och sex vaknar hon arg och trött just nu och vill inte somna om. Jag får flashbacks till tider jag trodde vi hade bakom oss, men tack och lov lägger sig hennes ilska mycket snabbare nu. Samma sak med kläder, vi får ta en fight varje morgon men den är milsvid från de morgonkrig vi hade i vintras. Men jag önskar ändå att hon kunde vakna lite senare, både hon och Olivia behöver den sömnen.

Hon är rolig just nu, Nadia (förutom på morgnarna då...). "Mamma, veeeeeet du..." körde hon i några veckors tid men nu har hon växlat till "Mamma, ska jag berätta en saaak..." Och så kommer en harang. Olivia i sin tur verkar trivas på dagis och har lärt sig säga Anna (som en av fröknarna heter), lämnas utan tårar och sover så att de får väcka henne varje dag.

Det är lite klent med bilder på bloggen just nu. Jag lyckas inte överföra från mobilen och systemkameran ligger oladdad i ett skåp. Snart så! Men nu godnatt... Dessa tidiga morgnar blir även till tidiga kvällar för trötta föräldrar.

.

Inga kommentarer: