söndag 22 augusti 2010

GI-racet

Igår morse smet jag iväg och körde ett Shape-pass på gymmet, efter att haft kortet fryst hela sommaren. Det var såå skönt och svettigt och idag har jag träningsvärk både här och där. Ett extra lyft var att jag testade vågen och även om jag inte vägde mig innan jag började mitt GI:ande är jag ganska säker på att jag gått ned. Nu väger jag ett halvkilo mer än jag gjorde innan jag blev gravid med Nadia, helt okej!

Men jag fortsätter, mår faktiskt väldigt bra av detta. Jag kör ganska hård variant, ingen frukt, inget bröd eller gryn av någon sort, ens fullkorn. Men det kommer jag säkert börja med sen. Men nu är det kött/fisk/kyckling med sallad som gäller. Min räddning i alla dessa sallader är god vinaigrette samt rostade solros- och pumpafrön till. Det blir verkligen gott! Och att få äta kött och fett tycker jag ändå är en helt okej "bantningsmetod". Sådär. Det var det första och sista dietinlägget på denna blogg.

På kvällen igår var vi på 40-årsfest i Slatsjö-Boo. Vi hade inte lyckats fixa barnvakt och dessutom började festen redan 15, så när vi fick låna bil av vår granne Mia kändes det otroligt skönt. Vi klunsade om vem som skulle köra och jag förlorade. Jag hade ju tänkt unna mig ett glas vin denna kväll, men sen kändes det faktiskt ganska skönt att inte bryta min nya vana. Så jag åt helgrillat lamm med garnityrsalladsblad till och hoppade (motvilligt) över chokladkakan till efterrätt. Vi var hemma redan vid halv tio, så det känns skönt idag.

.
.

Inga kommentarer: