tisdag 15 oktober 2013

Väntan

Jag väntar och väntar på att vår lilla gullunge ska ta och fyra av sina första leenden. Han ler ju redan lite fjärran sådär och i sömnen men nu vill jag gärna ha lite gensvar och riktiga leenden. Annars tittar han på mig med en mycket skeptisk blick och jag tänker att han kanske inte alls gillar mig utan önskar att han hamnat i en lite skojigare familj... Men jag tror att det är nära nu. 


Helgen passerade utan att så mycket hände, Johan var på landetmöte hela lördag förmiddag och Jenny var här med barnen. På fredagen kom Rosie på besök, mycket mysigt. Och sen på lördagen åt vi lunch och fikade med Pia och Pelle på stan och tog det sen bara lugnt hemma. 

Elias med Rosie

Elias med Tori

Jenny hade med sig några urvuxna mössor till Elias, men våra stora barn har ganska små huvuden och lade direkt beslag på dem... Här är Olivia i en av dem. 

I söndags delade vi upp oss, jag, Olivia och Elias åkte på kalas hos familjen Back på Söder och Johan tog Nadia på kalas hos en dagiskompis. Under tiden hon var där så passade Johan och snälla Kalle på att rensa vårt källarförråd så att vi kunde få plats med alla klädlådor samt fixa en bättre ordning därnere så att sånt vi inte behöver står längst in och sånt vi kan tänkas vilja ha står lite mer åtkomligt. Vi behövde också tömma i vårt arbetsrum som är ett ständigt skräprum som aldrig blir klart, för imorgon kommer mamma, Mimi och Dylan från Tel Aviv!
Festfin Olivia. Vackra lilla unge!

Bollkastning på kalaset tyckte Olivia och Alma och övriga barn var mycket kul!

Nadia har haft några knöliga dagar men jag tycker att det gick bättre idag... Hoppas det fortsätter så. Elias har vi börjat lägga på kvällarna, han får flaska i sin egen säng vid åtta och har sen sovit hela kvällen fram till nästa matning och det känns ju helt fantastiskt om det kan fortsätta så! Han är så gosig, den lilla ungen och det ska bli så spännande att se vad för slags personlighet som finns där bakom spädbarnshöljet. 

Nu ska jag pallra mig upp och göra pannkakor som Olivia ska ta med till gympan ikväll. Hon får gå med sin kompis Saba och hennes pappa eftersom Johan ska bort och jag är ensam med barnen kväll. 

Sagoläsning med tre barn kan se ut såhär. Om man har tur...

Inga kommentarer: