tisdag 29 oktober 2013

Knölande

Härom kvällen när jag laddat för en jobbig natt sov Elias riktigt bra och både Johan och jag vaknade rätt utsövda strax före sju av att Nadia kom in i sovrummet fullt påklädd och frågade om det gick bra att hon plockade fram frukosten?! Oohja! Imorse var det värre, en jobbig natt med massa blöjbyten och när han äntligen somnat så kom barnen in, visserligen fullt påklädda igen vilket är toppen, men klockan var bara halv sex... Antar att de fortfarande går på sommartid. 

Elias som brukar sova så bra på förmiddagarna knölade sen hela morgonen och tillslut tröttnade jag på hans stånkande, drog på mig ett par löpartights och bestämde mig för att ta en powerwalk i Hagaparken så att han kunde få sova i vagnen. Han sov som en stock och jag hann gå mig riktigt svettig, jätteskönt! Nu känner jag mig redo för att börja träna igen! Och skönt med lite skogig höstluft... Hemma igen vaknade han förstås direkt och det tog ett tag innan jag hann göra mig någon lunch. Så har han knölat resten av dagen och kvällen också och jag vet inte riktigt vad det är med min gosiga bebis... Jag har ammat och ammat (brösten verkar på tal om det ha blivit hjälpta av den där svampkrämen och det gör mycket mindre ont nu, bara lite ömt) men han blir gnällig igen direkt. Nu sover han iallafall sen någon timme tillbaka, så vi hoppas på en bättre natt. 

Igår köpte vi en pumpa, vilket Nadia tjatat om, och min händiga mor karvade till en alldeles perfekt Halloween-lykta som barnen var mycket nöjda med. Imorgon åker mamma hem till Israel igen och det kommer att bli tomt..




Inga kommentarer: