måndag 21 oktober 2013

Lite blandat

Elias sover sin långa morgonlur och jag njuter av lite ensamtid hemma - ännu mer njutbart vore det om inte grannarna konstant renoverade och man slapp mattan av borr- och slipljud... Men men, skönt ändå. Så jag bloggar lite mera och lägger upp lite blandade bilder från senaste tiden. 

Elias med sin Mamie

Lite gladare...

Coola Converse-strumpor som mormor hade med sig

Och Converse-liknande tofflor från Mimi och Dylan

Strumporna på. Bodyn har han ärvt av Olivia och hemma hos pappa såg Johan en bild av Olivia i den och var helt övertygad om att det var Elias på bilden. Ibland är de väldigt lika, fast han är ljusare och har vissa drag som skiljer sig, Nadias bebisnäsa tycker vi. 

Häromdagen pärlades det för fullt och Dylan och Nadia gjorde varsitt armband till Elias. 

Matchande!

Lite mera presenter: en Littlephant-outfit från Lindex, de är sååå fina tycker jag! Vi fick egentligen en fleeceoverall från pappa och Titti men vi har typ fyra stycken (eller är det fem?) i olika storlekar som vi fått ärva, så jag bytte den mot detta. "Åååååh nej, inte en till!" som Nadia taktfullt utbrast när vi öppnade paketet...

Och så en jättefin PoP-skjorta från familjen Back! 

En liten bunt med fina bodies från Jenny Castro. Rosies och Tori-Jennys fina presenter glömde jag tyvärr ta bild på innan jag packade ned dem i växatillsig-lådan. Jag måste ändå nämna det nu eftersom jag påbörjat denna presentdokumentation vill jag ju inte att någon ska känna sig exkluderad... Olivia fick även ärva ett par hockeyrör från Rosies barn, det blev hon jätteglad över. Hoppas de fortsätter med skridskoskolan på dagis även i år! 

För nu är det nästan vinter, tänk vad snabbt det skiftade. Minusgrader i morse och vi tog fram de tjocka vantarna och mössorna. Imorgon blir det nog overaller på, ska försöka börja preppa för det redan ikväll...

1 kommentar:

Helen sa...

En mycket fin liten kille ni fått. Jag tycker han är mest lik Olivia.

Hälsningar Leolejon